Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Diskuze s předním českým žurnalistou Tomášem Etzlerem v kostele sv. Janů
15.11.2021 Přednášky
Diskuze s předním českým žurnalistou Tomášem Etzlerem v kostele sv. Janů
Vážení přátelé, to že se snažíme se spolkem Kostel sv. Janů zachránit tento kostel v Opavě již spousta z Vás ví. A protože se tuto opavskou památku sn... číst celé
Zlacení litinového Krista plátkovým zlatem
12.11.2021 Pozlacování
Zlacení litinového Krista plátkovým zlatem
Jeden z příkladu zlacení plátkovým zlatem na kov.  Jako nejdůležitější krok je příprava podkladu. Sochu Krista bylo třeba očistit, odmastit a poté ... číst celé
Zlacení prvku historického motocyklu
02.11.2021 Pozlacování
Zlacení prvku historického motocyklu
Vážení zákazníci, dostala s nám pod ruce jedna z úžasných prací našeho kamaráda a zákazníka Marka. Ten se pustil do rekonstrukci motocyklu Jawa 11, n... číst celé
Čištění pomocí laseru
Čištění pomocí laseru
Před nedávnou dobou jsme se zúčastnili ukázky: laserové čištění v praxi. Jelikož se v oblasti památkové péči jedná o poměrně novou technologii, tak si... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Napsali o nás naši zákazníci

Martin Skočovský ⭐⭐⭐⭐⭐

Výjimečné spojení kvalitních produktů s odbornou konzultací s opravdovým restaurátorem a umělcem. Inovativní postupy i znalost klasických technik. Vstřícnost, která není jen zdvořilostní. Moc děkuji!

Tomáš Hubík ⭐⭐⭐⭐⭐

Parádní e-shop. Super přístup, poradí a vysvětlí, prostě na jedničku.

Ing. Jiří Palička ⭐⭐⭐⭐⭐

Rychlý a vstřícný přístup k vyřízení objednávky ihned po zadání. Kvalitní materiál a zájem pana majitele, zda vše proběhlo v pořádku. Málo takových kvalitních firem. Určitě nenakupuji naposledy a vřele všem doporučuji.

 

Sledujte nás na Instagramu
Sledujte nás na instagramu s hashtagem #reart.cz

Kdo jsme...

Restaurování a obnově památek se věnujeme již několik let. Jsme specialisti v oboru památkové péče včetně technologie restaurování a dobře známe materiály využívané k obnově památek. Spolupracujeme pouze s nejlepšími dodavateli materiálů jako jsou Remmers, Keim, ACC silicone a další, které máme odzkoušené na vlastní práci. Snažíme se přinášet novinky z oboru restaurování, nové trendy a materiály, nabízíme taktéž poradenskou činnost. Dodáváme materiály pro sochaře, restaurátory a restaurátorské dílny. Naše práce je našim hobby, kterou děláme s nadšením a radostí. Pokud máte podobné zájmy, určitě si budeme rozumět. Děkujeme za Vaši návštěvu našeho e-shopu a věříme, že i Vám naše výrobky v práci pomohou.

Tomáš a Honza

Kde nás najdete

Podolská 4 (na pěší zóně)

parkování ve dvoře areálu

Hradec nad Moravicí

747 41, Česká republika

Kontakty
Tomáš
Tomáš
(Po-Pá, 8-16 hod.)
© 2020 Re-art / specialisté v oboru památkové péče a restaurování
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz