Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas Restaurotech s.r.o., se sídlem Opavská 397, Hradec nad Moravicí, 747 41, IČ 08950075, zapsané  Krajským soudem v Ostravě,  spisová značka C 81416/KSOS (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Zpevňování kamene organokřemičitany
Zpevňování kamene organokřemičitany
Organokřemičitanové zpevňovače už spoustu let pomáhají restaurátorům velice efektivně bojovat s nevyhnutelnými sutinami času – zachraňovat korozí poni... číst celé
Výběr vhodné špachtle
Výběr vhodné špachtle
Kvalitní nářadí je základ každého řemeslníka, restaurátora i umělce. Může práci výrazně usnadnit. Naopak to nekvalitní nám může průběh práce zkompliko... číst celé
Výroba silikonové formy rámu obrazu
Výroba silikonové formy rámu obrazu
Jeden z našich zákazníků a zároveň náš kamarád se s námi podělil o sérií fotek z výroby silikonové formy. Konkrétně se jedná o výrobu formy pro odlévá... číst celé
Čištění kovu pomocí CHELATONU 3
Čištění kovu pomocí CHELATONU 3
Často nám píšete o rady ohledně čištění kovu pomocí Chelatonu 3. Jaká je jeho oblast využití, jak správně namíchat roztok, jak dlouho nechat lázeň půs... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Napsali o nás naši zákazníci

Martin Skočovský ⭐⭐⭐⭐⭐

Výjimečné spojení kvalitních produktů s odbornou konzultací s opravdovým restaurátorem a umělcem. Inovativní postupy i znalost klasických technik. Vstřícnost, která není jen zdvořilostní. Moc děkuji!

Tomáš Hubík ⭐⭐⭐⭐⭐

Parádní e-shop. Super přístup, poradí a vysvětlí, prostě na jedničku.

Ing. Jiří Palička ⭐⭐⭐⭐⭐

Rychlý a vstřícný přístup k vyřízení objednávky ihned po zadání. Kvalitní materiál a zájem pana majitele, zda vše proběhlo v pořádku. Málo takových kvalitních firem. Určitě nenakupuji naposledy a vřele všem doporučuji.

 

Sledujte nás na Instagramu
Sledujte nás na instagramu s hashtagem #reart.cz

Kdo jsme...

Restaurování a obnově památek se věnujeme již několik let. Jsme specialisti v oboru památkové péče včetně technologie restaurování a dobře známe materiály využívané k obnově památek. Spolupracujeme pouze s nejlepšími dodavateli materiálů jako jsou Remmers, Keim, ACC silicone a další, které máme odzkoušené na vlastní práci. Snažíme se přinášet novinky z oboru restaurování, nové trendy a materiály, nabízíme taktéž poradenskou činnost. Dodáváme materiály pro sochaře, restaurátory a restaurátorské dílny. Naše práce je našim hobby, kterou děláme s nadšením a radostí. Pokud máte podobné zájmy, určitě si budeme rozumět. Děkujeme za Vaši návštěvu našeho e-shopu a věříme, že i Vám naše výrobky v práci pomohou.

Tomáš a Honza

Kde nás najdete

Podolská 4 (na pěší zóně)

parkování ve dvoře areálu

Hradec nad Moravicí

747 41, Česká republika

Kontakty
Tomáš
Tomáš
(Po-Pá, 8-16 hod.)
© 2020 Re-art / specialisté v oboru památkové péče a restaurování
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz