Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Pozlacování plátkovým zlatem na mixtion
02.05.2021 Pozlacování
Pozlacování plátkovým zlatem na mixtion
Zlacení na mixtion se používá na všechny možné podklady. Dřevo, kov, kámen, kůže atd. Používá se všude tam, kde jsou zvláště exponované místa. Kopule ... číst celé
Čištění silného znečištění kamene pomocí Fassadenreiniger-Paste
Čištění silného znečištění kamene pomocí Fassadenreiniger-Paste
Fassadenreiniger-Paste odstraní hloubkové nečistoty bez destrukce kamene. To může být výhodou oproti například číštění pomocí pískování. Samotné písko... číst celé
Na Velký pátek si mohl každý projít "jeho" Křížovou cestu na čerstvém vzduchu.
Na Velký pátek si mohl každý projít "jeho" Křížovou cestu na čerstvém vzduchu.
Kolem opavského kostela sv. Janů se stále něco děje...Na Velký pátek si mohl každý projít "jeho" Křížovou cestu na čerstvém vzduchu. číst celé
Brána pro sv. Jana (před a po)
Brána pro sv. Jana (před a po)
Gotický portálek se zdivem u kostela sv.Janů je opraven, teď aby šel otvírat pro všechny kdo přijdou na akce do zahrady a kostela sv.Jana ... Brána pr... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Napsali o nás naši zákazníci

Martin Skočovský ⭐⭐⭐⭐⭐

Výjimečné spojení kvalitních produktů s odbornou konzultací s opravdovým restaurátorem a umělcem. Inovativní postupy i znalost klasických technik. Vstřícnost, která není jen zdvořilostní. Moc děkuji!

Tomáš Hubík ⭐⭐⭐⭐⭐

Parádní e-shop. Super přístup, poradí a vysvětlí, prostě na jedničku.

Ing. Jiří Palička ⭐⭐⭐⭐⭐

Rychlý a vstřícný přístup k vyřízení objednávky ihned po zadání. Kvalitní materiál a zájem pana majitele, zda vše proběhlo v pořádku. Málo takových kvalitních firem. Určitě nenakupuji naposledy a vřele všem doporučuji.

 

Kdo jsme...

Restaurování a obnově památek se věnujeme již několik let. Jsme specialisti v oboru památkové péče včetně technologie restaurování a dobře známe materiály využívané k obnově památek. Spolupracujeme pouze s nejlepšími dodavateli materiálů jako jsou Remmers, Keim, ACC silicone a další, které máme odzkoušené na vlastní práci. Snažíme se přinášet novinky z oboru restaurování, nové trendy a materiály, nabízíme taktéž poradenskou činnost. Dodáváme materiály pro sochaře, restaurátory a restaurátorské dílny. Naše práce je našim hobby, kterou děláme s nadšením a radostí. Pokud máte podobné zájmy, určitě si budeme rozumět. Děkujeme za Vaši návštěvu našeho e-shopu a věříme, že i Vám naše výrobky v práci pomohou.

Tomáš a Honza

Kde nás najdete

Podolská 4 (na pěší zóně)

parkování ve dvoře areálu

Hradec nad Moravicí

747 41, Česká republika

Kontakty
Tomáš
Tomáš
(Po-Pá, 8-16 hod.)
© 2020 Re-art / specialisté v oboru památkové péče a restaurování
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz