Upozorňujeme že, v průběhu svátků máme omezený provoz ⏰ Po 4.7 do 6.7 má náš tým DOVOLENOU 🚙 Děkujeme za pochopení
Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak vytvořit patinu na vyzlaceném povrchu ?
03.04.2022 Pozlacování
Jak vytvořit patinu na vyzlaceném povrchu ?
V našem článku Vám předvedeme, jak je možné vytvořit patinu na nově vyzlaceném povrchu pomocí KÖLNER PERMACOLL PATINA. číst celé
Realizace kopie původního rámu obrazu z oltáře sv. Vavřince
Realizace kopie původního rámu obrazu z oltáře sv. Vavřince
V tomto článku se s Vámi chceme podělit o realizaci rámu z obrazu z oltáře sv. Vavřince.  Nový a nevhodný rám byl nahrazený kopií původního rámu zh... číst celé
Ohlédnutí za sobotním večerem v Konkatedrále v Opavě na podporu Kostela svatých Janů
Ohlédnutí za sobotním večerem v Konkatedrále v Opavě na podporu Kostela svatých Janů
Sobotní únorový večer v konkatedrále v Opavě na podporu kostela svatých Janů děkujeme všem za podporu. A hlavně samozřejmě díky uhrančivé Karin Ledn... číst celé
Šelak, vše co potřebujete vědět
Šelak, vše co potřebujete vědět
Šelak je velice pružná pryskyřice živočišného původu, která se používá k povrchové úpravě dřeva. Nejčastěji se s ním můžeme setkat na starších nábytcí... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Napsali o nás naši zákazníci

Martin Skočovský ⭐⭐⭐⭐⭐

Výjimečné spojení kvalitních produktů s odbornou konzultací s opravdovým restaurátorem a umělcem. Inovativní postupy i znalost klasických technik. Vstřícnost, která není jen zdvořilostní. Moc děkuji!

Tomáš Hubík ⭐⭐⭐⭐⭐

Parádní e-shop. Super přístup, poradí a vysvětlí, prostě na jedničku.

Ing. Jiří Palička ⭐⭐⭐⭐⭐

Rychlý a vstřícný přístup k vyřízení objednávky ihned po zadání. Kvalitní materiál a zájem pana majitele, zda vše proběhlo v pořádku. Málo takových kvalitních firem. Určitě nenakupuji naposledy a vřele všem doporučuji.

 

Sledujte nás na Instagramu
Sledujte nás na instagramu s hashtagem #reart.cz

Kdo jsme...

Restaurování a obnově památek se věnujeme již několik let. Jsme specialisti v oboru památkové péče včetně technologie restaurování a dobře známe materiály využívané k obnově památek. Spolupracujeme pouze s nejlepšími dodavateli materiálů jako jsou Remmers, Keim, ACC silicone a další, které máme odzkoušené na vlastní práci. Snažíme se přinášet novinky z oboru restaurování, nové trendy a materiály, nabízíme taktéž poradenskou činnost. Dodáváme materiály pro sochaře, restaurátory a restaurátorské dílny. Naše práce je našim hobby, kterou děláme s nadšením a radostí. Pokud máte podobné zájmy, určitě si budeme rozumět. Děkujeme za Vaši návštěvu našeho e-shopu a věříme, že i Vám naše výrobky v práci pomohou.

Tomáš a Honza

Kde nás najdete

Podolská 4 (na pěší zóně)

parkování ve dvoře areálu

Hradec nad Moravicí

747 41, Česká republika

Kontakty
Tomáš
Tomáš
(Po-Pá, 8-16 hod.)
© 2020 Re-art / specialisté v oboru památkové péče a restaurování
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz